Hvorfor kreditkort er en dårlig idé

Når du handler på internettet eller over telefonen, det er den eneste gode måde at gøre det-hvad er du gonna gøre, skrive en check? Gerne noget praktisk, selvom kreditkort har en flip side-i virkeligheden, har de masser.
Kan du holde styr på?
Når du går ind i forretningen og aflevere kortet, pengene er taget fra kortet, og kortet går tilbage til din tegnebog. Du har stadig alle de ting, du startede med – der er ingen mindre penge i din pung eller tegnebog til at minde dig om hvad du har brugt.
Alle har en tendens til at undervurdere, hvad de bruger, og mindre mængder kan tilføje hurtigt på et kreditkort uden du selv mærke. Det er som at tage vejen telefon regninger arbejde og anvender den på alt du køber – og det kan ikke være en god idé.
Penge For ingenting.
Ved hjælp af kreditkort er en fantastisk måde at miste en procentdel af din indkomst til et kreditkortselskab intet. Det øjeblik, du kører en balance, betaler du dem interesse. Ikke kun det, men du betaler dit kreditkort regningen så snart du får din løn, så du ikke har mulighed for at tjene nogen interesse for dem fra din bank. Når du tænker over det, du mister to gange over – og til hvad?
Designet til at holde dig i gæld.
Dit kreditkort forsøger at holde dig ved hjælp af dem og betale renter. Du vil finde det meget vanskeligt at betale alle dine kreditkort, når du har dem. Virksomheden vil gøre alt, hvad de kan for at stoppe dig betale før du har betalt dem masser af interesse. Den mere gæld du Vis du kan betale tilbage, jo mere de vil prøve at tilbyde dig, indtil de får du til det punkt, hvor du ikke kan betale.
Løgn i navnet.
Kreditkort kaldes kreditkort for at undgå at sige, hvad de virkelig er: gæld! Du vil gøre det meget bedre i alle ting forbundet med kreditkort, hvis du altid huske denne enkle mantra: kreditkort er gæld kort. Bruge word gæld så ofte du kan, når du taler om kreditkort.
Men nogle gange du kan ikke undgå dem.
Når du har brug for penge i en nødsituation og du bare ikke har nogen, er der ingen tvivl om, at kreditkort kan være nyttige. De er også en meget nyttig måde at bevise at kreditvurderingsbureauerne, at du kan håndtere gæld, og dette vil blive taget i betragtning, når du ansøge om billån eller et realkreditlån.
Bare husk at når du håndterer kreditkort, du spiller med brand. Gøre alt, hvad du kan for at holde din brug af dem til et minimum, og du vil have et langt bedre økonomiske liv.

9 kommentarer til “Hvorfor kreditkort er en dårlig idé”

  1. What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & aid different users like its aided me. Good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.