Telefoninterviews: Forberede til Ace dem!

Flere selskaber sparer tid og kræfter ved at gøre indledende telefoninterviews før de forpligter sig til timer af tid vurdere og evaluere ansøgere. De gør dette, fordi helt ærligt, det er en god måde at spare et team tid fra interviewe naturligvis ukvalificerede personer. Fra dit synspunkt betyder dette, at du skal udvikle en supplerende interview færdighed.

En af ulemperne ved gør et telefon interview er, at de ikke kan se hvor godt du ser eller hvad en stor trop du bærer til interviewet eller at du ejer fantastisk bånd. Det betyder også, at du kan sidde i komfort i dit hjem, i stedet for traske til deres websted. Med denne mulighed kommer problemet. Det største problem er, at de ikke kan se hvor godt du ser eller hvad stor tøj du egen. Alt hvad de kan gøre, er at lytte til din stemme og den energi, du formidle og lytte til svarene på dine spørgsmål; du, på den anden side ikke kan se når du har mistet deres opmærksomhed eller hvornår du har kede dem. Der er ingen visuelle stikord til enten af dig.

Men med forberedelse, du kan gøre et fantastisk job og får i døren. Her er et par pointers.

Enhver samtale, gå til selskabets hjemmeside og lære om virksomheden. Også, hvis du kan læse et job specifikation på deres websted (eller andetsteds) gøre det. Efter alle spec er køreplanen til hvad de vil vurdere dine evner for.

Tag nogle noter til at minde dig selv af punkter, som du måske ønsker at gøre eller om ting, du kan glemme. Sommetider bliver mennesker nervøs, ligesom de gør i person. Har et par bemærkninger i nærheden om din rollen, ansvarsområder og resultater som nyttige påmindelser. Understøtte dit udsagn med detaljerede eksempler på resultater når det er muligt. Husk, at de ikke kan se hvis du har en manuel open til noget du kan være en smule rusten i! De kan ikke se, at du har dit CV foran dig!

Øve. Har nogen kalde jer og lytte til stemmen i telefonen. Måske gør din trådløse telefon din stemme lyder tinny. Måske du taler for lavt, mumle eller tale for hurtigt at blive forstået af andre. Spørg nogen du har tillid til kritik du.

Udvælge et sted i dit hus, hvor børnene ikke vil afbryde eller tv’et vil ikke gøre støj i baggrunden. Jeg hader at interviewe folk, der har den stereo spiller i baggrunden (det sker oftere, end du kan forestille dig).

Nedskrive deres spørgsmål, så du kan bo på formål. Alt for ofte folk glemmer det oprindelige spørgsmål og gå vandreture om noget langt et felt. Bo på målet.

Din stemme er dit kun salgsværktøj. Tillad ikke dig selv til lyden træt eller blaseret over telefonen. Lyder energiske og begejstrede, selv hvis de har bedt dig om de samme spørgsmål, som alle andre intervieweren har i de sidste seks måneder!

På tidspunktet for telefon interview, logge af din computer (hvis du ikke kan helt sikkert få ud af instant messengers og andre tjenester, som kime. Disse kan sabotere din koncentration, lige når du har mest brug for det.

Øve. Øve. Øve. Jeg kan ikke understrege nok, at du skal praksis telefoninterviews, lige som du har i person en.

Brug ikke din mobiltelefon, hvis du kan undgå det. Mobiltelefoner mulighed sjældent din stemme til at lyde så klart som en standard fastnet. Prøv at undgå at bruge det til interviews.

Vær høflig og forsøge ikke at tale over intervieweren eller afskære dem. Hvis du gør det, undskylder og lad intervieweren fortsætte.

Ikke hænge indtil intervieweren har hængt op.

Følg disse anvisninger og jeg er sikker på du vil gøre det bedre på din interviews.

15 kommentarer til “Telefoninterviews: Forberede til Ace dem!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.