Site Design… Webstedet katastrofe… Hvad kan dine besøgende Se?

Så du fik din egen hjemmeside nu. Spændende er det ikke? Er du klar til at begynde at lægge dit website til at arbejde for dig. Hvad vil du gøre først? Så mange ideer kommer igennem dit hoved… du ønsker at gøre det den bedste hjemmeside på internettet. Du ønsker at gøre det unikt og anderledes end nogen andens.
Så mange ideer popping ind og ud af dit hoved du ønsker at gøre så meget. Jo udover ting i vores hjem, når vi virkelig får at designe noget? Før vi ved af det har vi tilføjet lidt af det og lidt af, og måske nogle flere af dette. Det er næsten som vinker en tryllestav over alt giver det farve og gør det temmelig. For os, vores hjemmeside ser fantastisk vi har farven og vi har animeret grafik, vi også har en masse indhold, efter at alle der er hvad der får hjemmeside anerkendelse, er det ikke?
Men vent, tage et nærmere kig, er alt dette indhold virkelig nødvendigt? Vi ved, at google kan lide indholdet, men måske nogle af os er forvirret om, hvilken slags indhold google søger. Jeg indrømmer, jeg har engang troede indhold er indhold. Men jeg var meget forkert, ikke alt indhold er skabt lige. Hvis dit websted er en business relaterede websted skal så dit indhold være business-relaterede så godt. Dit indhold skal være interessant og nyttigt. Noget du kender dine besøgende vil nyde. Farve og grafik er ikke nyttigt indhold.
Mange hjemmesider har artikler på deres hjemmeside. Dette er formentlig en af de bedste indhold på dit websted. De fleste artikler er interessant og give nyttige oplysninger. Hvad gør artikler på dit websted endnu bedre? Hvis de er dine artikler. Artikler er ikke svært at skrive bare vælge et emne, du er fortrolig med og skrive en artikel om det. Bare husk at holde din artikel emner relateret til typen websted, du har.
Lad os snakke farve, er alt det lyse farve virkelig hvad vores besøgende ønsker at se? Nogle farver er alt for lyse og kan være følsomme over for folks øjne. Hvis du skal have farve, gøre dem mere jordnært farver ikke noget der vil gøre dine besøgende vil køre fra dit websted. Ikke at have nogen farve er også god. Farven er valgfri, Vælg bare det med omtanke.
Animeret grafik, der er skyldige i dem? Jeg ved jeg er, og det er forståeligt, da de er søde og pæne at se på. Eller er de? Alt for mange ting blinker på dit websted er ikke tiltalende. Også, for mange grafik vil opmærksomheden fra hvad er virkelig vigtigt – og det er din tekst. Din tekst er dit budskab til dine besøgende. Hvis du insisterer på at have dem på dit websted, så jeg foreslår bare at have måske en. Sørg for at dine besøgende fokuserer mere på din tekst, ikke grafik.
Et andet punkt at huske er “søgeord rig tekst”. Du ønsker at nævne dine søgeord i hele dit websted. Enhver chance du får nævne dine søgeord. Arbejde dem ind i dine sætninger. Når du skriver artikler Sørg for tilføje du nogle af dine søgeord til din artikeltitel. Dette hjælper også din hjemmeside blive bemærket af Se-selskabet (søgemaskiner).
Jeg skriver denne artikel, fordi jeg ønsker alle at lære af mine fejl. Jeg er skyldig i alle de ovennævnte. Det tog en ny computer til at indse hvor højt min farve var (gamle computer farven så kedeligt). Efter at indse, hvordan lys det var panik jeg. Det var som et slag i ansigtet, fordi jeg troede, hvad en frygtelig farve, og hvis jeg troede, at mit eget websted hvad mine besøgende tænkte? Jeg spurgte råd fra en god ven og gudskelov denne ven er åben og ærlig i hendes udtalelser. Hun hjalp mig til at tage et skridt tilbage og virkelig kigge på min hjemmeside. Min eneste tanker var, “Hvad har jeg tænkt?”
Jeg husker ikke selv når, eller hvordan min arbejdsplads fik det punkt, det gjorde. Jeg følte mig som jeg havde denne hel anden liv jeg vidste intet om og denne person at overtage udformningen af mit websted. Men takket være den nye computer og min gode ven, jeg har taget kontrol af mit site og da jeg har gjort så besøgende på mit websted har faktisk fordoblet og længde af besøg er også steget. Jeg er tilbage på vejen til succes.

13 kommentarer til “Site Design… Webstedet katastrofe… Hvad kan dine besøgende Se?”

 1. ATTN: leckileaks.dk / leckileaks.dk – leckileaks.dk WEB SITE SOLUTIONS
  This notification EXPIRES ON: Sep 10, 2020

  We have actually not gotten a payment from you.
  We have actually tried to contact you however were unable to reach you.

  Please Browse Through: https://bit.ly/3ikUt43 ASAP.

  For details and to make a discretionary settlement for services.

  09102020211821.

 2. ATT: leckileaks.dk / leckileaks.dk – leckileaks.dk WEBSITE SERVICES
  This notification ENDS ON: Oct 22, 2020

  We have not received a settlement from you.
  We’ve tried to contact you however were incapable to contact you.

  Kindly Check Out: https://bit.ly/35l5hKh .

  For information and to process a optional settlement for solutions.

  10222020152812.

 3. Your domain name: leckileaks.dk

  leckileaks.dk – leckileaks.dk

  This announcement EXPIRES ON: Nov 19, 2020.

  We have not received a payment from you.
  We’ve tried to email you but were incapable to reach you.

  Please Visit: https://cutt.ly/2hqbu0s

  For info and to make a optional settlement for services.

  11192020081203

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.