Sådan netværk din vej til succes

Succesfulde mennesker opnår ikke succes på deres egne, de omgiver sig med en veludviklet, sofistikeret støttenetværk. I en verden, der vokser mere komplekse og mere konkurrencedygtige hver dag, netværk er nødvendige ikke kun for overlevelse, men for høj præstation “… Uddrag fra den bedst sælgende bog “Masters af netværk”.
Observere mange mennesker, når jeg er ude og om at deltage i forskellige business relaterede funktioner, jeg er overbevist om, at så mange af dem ikke er klar over, hvordan magtfulde det er at gøre en indsats for at møde andre og netværk.
Networking er fantastisk til business… Hvis du gør det rigtigt og har et system til at følge op.
Hemmelige No. 1
Den succesfulde networker bærer altid deres visitkort med dem. De har stakke af kort i deres dagbog, pung, pung, alle tasker… dokumentmapper, bærbare, håndtaske, bil og office.
Før de træder uden foran døren om morgenen, Kontroller de, de har deres visitkort.
De kender deres kort er en afgørende salgsfremmende redskab og sikre, at oplysninger om den klart siger, hvad de gør, har alle deres kontaktoplysninger og designet er attraktive. Den super vellykket networker kan lide at skille sig ud fra mængden og vil have en kort, der skiller sig ud for. Ofte vil de have et foto af sig selv på det og oplysninger på bagsiden med angivelse af hvad de specialiserer sig i.
Hemmelige No. 2
Når du møder superstar networker de vil spørge dig spørgsmål om dig selv og din virksomhed og de vil virkelig lytter til dig. De vil fokusere deres opmærksomhed på dig og fastholde øjenkontakt. De vil bede dig om dit visitkort og tilbyde dig en af deres.
Hemmelige No. 3
Den succesfulde networker vil skrive på bagsiden af dit visitkort, hvor de mødtes du og et par nøglepunkter om dig, så de kan huske hvem du er. De kan gøre det umiddelbart bagefter eller senere at dag.
Hemmelige nummer 4
Superstar networker kan give dig en kontaktperson til at hjælpe dig og forventer noget til gengæld, som de ved, hvad går kommer rundt.
Hemmelige No. 5
Den succesfulde networker vil have et opfølgningssystem. De vil indtaste oplysninger om de relevante kontakter, de har gjort i deres database og kommunikere med dem, inden for et par dage. De vil ring eller send en e-mail, kort eller brev siger, at det var dejligt at møde dig, indeholde oplysninger om de varer/ydelser de tilbyder, som kan gavne dig. Hvis de sendte oplysninger vil de opfølgning normalt ved telefon et par dage senere.
Hemmeligt nr. 6
Den succesfulde networker ved, at magt netværk i opbygning af relationer. De vil forblive i kontakt med dig via en lejlighedsvis brev, e-mail, telefonopkald eller nyhedsbrev.
Få forbindelse og få en alvorlig afkast på din investering
Undervurder aldrig hvordan magtfulde netværk er. Det virker hvis du arbejder det. Jeg ved, fordi det har spillet en stor rolle i succes i min egen forretning.
Desværre spilde mange forretningsfolk deres tid, energi og penge at deltage i begivenheder, fordi de ikke ved hvordan man netværk effektivt for at få resultater.
De normalt tage dit visitkort, lover at komme i kontakt og aldrig gøre! Eller de kom tilbage til kontoret med en håndfuld af visitkort og smide dem i en skuffe, aldrig at ses igen!
Nu kan du lære hvordan du får mest ud af din tid og penge og lære af de mennesker, der specialiserer sig i dette område.
Global Networking Specialist Robyn Henderson er et levende testamente af hvor stærk dygtighed af netværk er.
Både Robyn og jeg har erkendt, at så mange mennesker vil have gavn af at vide, ikke kun hvordan netværk men hvordan man kan administrere deres tid så de kan være langt mere vellykket fra deres netværk indsats og få en alvorlig afkast af deres investeringer.
Svar på dette behov, har vi produceret et helt nyt produkt med titlen “Get Connected – tidsbesparende Tips til alvorlige Networkers” (se nedenfor).
Det sidste ord
Få mest muligt ud af dine muligheder fremover, lære at netværk effektivt på grundlag af igangværende og du vil se de dramatiske konsekvenser det vil have på din virksomhed.

2 kommentarer til “Sådan netværk din vej til succes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.