Sådan får du en rabat for går sol i Californien

Californien er den førende produkter fra solenergi i USA. En af grundene hertil er en rabat program uovertruffen.
Sådan får du en rabat for går sol i Californien
Solar rabatsystem i Californien kommer under et program kendt som den nye vedvarende energi Program. Gennem dette program give forsyningsselskaberne i Californien rabat programmer for sol, brændselscelle og wind power systemer bruges på boliger. I denne artikel vil fokusere vi på solar rabat planer.
Under Californisk lov, skal alle forsyningsselskaber i staten yde rabatter til husejere at købe, installere og bruge solar panelsystemer. Sagt på en anden måde, får du rabatten uanset om San Diego Gas og el, Pacific Gas og Electric Company, Southern California Edison eller Bear Valley El Service er din udbyder.
1 januar 2006 tog nye rabat betegnelser effekt. For solar panelsystemer er rabatten $2,80 pr. watt indtil juni 2006. Systemet er begrænset til en 30 kilo-watt kapacitet eller mindre. For elektrisk solvarmesystemer er rabatten en kæmpestor $3,20 pr. watt.
For at få din solar rabat, skal du enten vælge at få rabatten upfront eller over en tre-årig periode på din elregning. Upfront rabatten lyder godt, men programmet kun har ti millioner dollars budgetteret, så du bedre hop på det nu.
Mellem statslige, føderale og lokale regeringer, økonomiske incitamenter i form af skattefradrag, rabatter, ejendomsskat rabatter, netto måling og så videre er eksploderet. I nogle situationer var det faktisk muligt at tjene penge på køb af et system, især hvis du betalt massive ejendomsskatter og fik en stor rabat for går sol. Staten Californien har regnede dette ud og nu sætter hætter på økonomiske incitamenter. Du kan drage fordel af incitamenter til at betale for så meget, hvis ikke alle, af jeres solsystem. Det er dog ikke længere tilladt at bruge incitamenterne til at betale for systemet og få kontanter tilbage!
For at drage fordel af de sol rabatter, er der et par grundlæggende krav. Du skal være på nettet med en af de værktøjer, der er nævnt ovenfor. Du kan ikke producerer mere end 200 procent af magt typisk bruges af din bopæl, dvs., du er ikke tilladt at bygge solcelleparker i din baghave. Solar find en billig tømrer her panel system skal have mindst en fem års garanti, skal være nyt og skal opfylde grundlæggende nationale solpanel standarder for kvalitet og energiproduktion. Oven i dette er det vigtigt at huske, at dit system skal være installeret med en meter, ydeevne, som vil revideres fra tid til anden.
Rabat program i Californien er meget stærk. Med 3,2 milliarder dollar solar programmet netop godkendt, vil det blive endnu stærkere.

2 kommentarer til “Sådan får du en rabat for går sol i Californien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.