Nødsituation opsparingskonti

Uventede udgifter snige sig på bedste af os. Betaling af disse uventede udgifter ser umuligt, når du befinder dig i gæld og næppe gøre betalingerne fra måned til måned. Hvis du er ligesom de fleste, skal du nå for kreditkort og derefter finde dig selv dybere i gæld og længere bag.
Hvad gør du om det?
Svaret for at betale uventede udgifter er en nødsituation opsparingskonto.
En nødsituation opsparingskonto er en sum penge der er afsat i en konto, der kun bruges til betaling af eventuelle uventede udgifter.
Uventede udgifter kommer i mange sorter og sortiment fra et tag leak til et job fritstille.
Der er ingen hårde og hurtige reglen til at bestemme, hvor meget du har brug for i en nødsituation opsparingskonto, kun tommelfingerregler.
Hvis du stadig betaler dine usikret gæld er det generelt accepteret, at $1.000 er et passende beløb indtil du er blevet “dårlige gæld” gratis.
Hvis du ikke har noget mere end en pant betaling eller måske er helt gældfri den almindelig anbefaling er at du har 3 til 6 måneder lever udgifter lægge. Nu dette er, hvor det bliver tricky. Alle vil have forskellige krav for 3 til 6 måneder lever udgifter. Den generelle tommelfingerregel er at have mindst $10.000 tilgængelige.
Dette er kun en tommelfingerregel, og du bliver nødt til at tænke for dig selv her. Hvis din pant betaling er $2.000 hver måned, vil derefter $10.000 sikkert ikke klippe det. På den anden side, hvis du er gældfri, kan $10.000 være en dejlig pude. Når du bor på et månedligt budget vil det være let at afgøre, hvor meget du vil brug for dit nødfond. Sørg for at du ikke sparer på denne konto.
Din nødsituation opsparing skal være let tilgængelige; pengemarkedet regnskaber er normalt det bedste valg.
Desværre pengemarkedet regnskaber og andre kortsigtede besparelser køretøjer er ikke store moneymakers, men du kan få adgang til dine penge hurtigt og ikke har den trussel, som det vil falde i værdi.
Grunden til at jeg gerne pengemarkedsforeninger er at de vil gøre en tilbagevenden sammenlignende til andre tilgængelige investeringer, mest har check skriftligt kapaciteter, og din investering er sikkert fra nedgange i aktiemarkedet.
Der er andre muligheder såsom rentebærende lønkonti, opsparingskonti og eventuelt andre besparelser køretøjer i forskellige banker, investeringer institutioner og kreditforeninger. Vælg den investering, der er til rådighed, og passer til kriterierne.
En ting at være opmærksom på når du vælger en pengemarkedet eller enhver investering mulighed er udgifterne. Udgifter vil varierer meget blandt investeringsselskaber. Ideelt set vil du finde en konto, kan du investere i pengemarkedet uden op foran eller tilbage ende gebyrer og minimal årlige udgifter. Da en pengemarkedet ikke værdsætter hurtigt ville det tage lang tid at gøre for høje udgifter.
En op foran gebyr er en procentdel af dine penge, som du skal betale når du investerer i første omgang det. For eksempel hvis du investerer $1.000 og gebyret er 5%, vil de tage $50.00 ud af din konto og du vil kun ender med 950 dollar investeret.
Med en back-end gebyr tager de en procentdel, når du hæve dine penge.
Alle investeringsselskaber vil opkræve en årlig udgift på dine investerede penge. Bare være opmærksom og vælge en, der har en lav udgift. Vær forsigtig, fordi nogle vil lokke dig med et lavt indledende udgift, der vil blive rejst efter et angivet antal måneder. Kig på den track record gå tilbage et par år for at sikre, at udgiften forholdet har opholdt sig konsekvent.
Sørg for at du har en nødsituation opsparingskonto, således at betale uventede udgifter ikke jagte dig tilbage i gæld; Det er et afgørende skridt i living uden gæld.

10 kommentarer til “Nødsituation opsparingskonti”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.